Til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Oslo Operafestival – Bastian og Bastienne

14. september 2019 13:00 - 14:00

Mozart skrev syngespillet «Bastian og Bastienne» da han var bare 12 år. Mozarts verk var en parodi på det populære syngespillet  «Le devin du village» («Landsbyens spåmann») komponert av Jean-Jaques Rosseau.
Bastian og Bastienne er begge redde for at den andre ikke er trofast. Bastienne tror at Bastian vil forlate henne for en flørt, men kanskje flørter de litt begge to..? De søker hver for seg hjelp hos Colas, landsbyens spåmann. I denne oppsetningen er vi ikke lenger på 1700-tallets franske landsbygd, men i Paris 2019: Spåmannen Colas er blitt en sjarmerende yogatrener på Paris’ hippeste yogastudio, og nyforlovede Bastian og Bastienne sliter med å stole på hverandre. Bastian liker ofte å gå ut i Paris’ yrende natteliv for en drink eller tre, mens Bastienne ikke synes hun får den oppmerksomheten hun fortjener. Vil kjærligheten mellom de to seire, eller vil den gå helt ville veier? Opplev Mozarts sprelske komedie med noe av komponistens mest yndige musikk.
Medvirkende
Emil Duncumb, musikalsk ledelse
Eira Huse, regi
Bastienne: Darya Katyba, sopran
Bastian: Eira Huse, mezzosopran
Colas:  Carl-Christian Kure, baryton
Fullpris: 150,- A-kort/ Operamedlemmer 100,-/PublikUng og barn 70,-

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Detaljer

Dato:
14. september 2019
Tid
13:00 - 14:00
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
https://operatilfolket.ticketco.events/no/nb/e/oslo_operafestival__bastian_og_bastienne