Til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Al Di Meola – World Sinfonia // Bærum Kulturhus

4. mai 2017 19:30 - 21:30

480,NOK

En av verdens mest innflytelsesrike virtuoser på gitar

Al Di Meola parrer sitt lidenskapelige uttrykk med skyhøy musikalsk intelligens og teknikk. Med en fot i amerikansk jazz, og den andre i spansk flamenco-musikk, spiller han en blanding av egne komposisjoner, Piazzolla, og Lennon-McCartney låter. Gå ikke glipp av en av verdens mest innflytelsesrike virtuoser på gitar når han gjester Norge og Bærum Kulturhus.

Al Laurence Dimeola kjent som Al Di Meola er i dag en av de mest fremtredende og innflytelsesrike gitarister i det moderne jazz-feltet. Han ga i juni 2015 ut sitt siste album «Elysium», og samme år mottok han «Miles Davis award» av Festival International de Jazz de Montréal som en anerkjennelse for sitt arbeid.

I tillegg til en mengde egne album og prosjekter er han mest kjent for sitt samarbeide med gitaristene John McLaughlin og Paco de Lucia i eksplosive, akustiske settinger, samt for sin tid i Chick Coreas Return To Forever. Innovativ, lynrask og banebrytende innen elektro-akustisk jazz, men med røtter også innen latino, flamenco og world-music. På topp i gjentatte kåringer over «best gitarist» i Guitar Player Magazine, Down Beat og andre ledende musikktidsskrifter.

Foto: Jean Luois Neveu.

Les mer her: Al Di Meola

Detaljer

Dato:
4. mai 2017
Tid
19:30 - 21:30
Kostnad:
480,NOK
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
http://baerumkulturhus.no/al-di-meola-world-sinfonia

Sted

Bærum Kulturhus
Claude Monets alle 27
Sandvika, 1338
Telefon:
81511777
Hjemmeside:
http://baerumkulturhus.no/

Arrangør

Bærum Kulturhus
Telefon:
815 11777
E-post:
karin.bugge@baerum.kommune.no
Hjemmeside:
www.baerumkulturhus.no