Til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Giovanni Guzzo, fiolin & Julien Quentin, klaver / Bærum Kulturhus

26. september 2017 19:30 - 21:30

405NOK
Giovanni Guzzo

Sandvika Master Series: 15 sesong / 1. konsert

Med italiensk-venezuelanske bakgrunn og en mengde karisma bergtar fiolinisten Giovanni Guzzo sitt publikum over hele verden. Hans lidenskapelige spill forenes denne kvelden med det franske stjerneskuddet, pianisten Julien Quentin på klaver. Sammen skal de fremføre verk av Beethoven, Ysaye, Sinding og Fauré.

Giovanni Guzzo
«Guzzos teknikk var plettfri, og hans Szymanowski var også stilfull og motivert. Han skar gjennom kadenzen med ypperlig livlighet og etterlot meg med et ønske om å høre mye mer av ham.» Andrew Morris, Classicalsource

Den 30 år gammel fiolinisten Giovanni Guzzo har med tempo steget frem som en av de mest allsidige kunstnerne i sin generasjon. Født i Venezuela til foreldre av italiensk og venezuelansk opphav, har han bergtatt publikum verden rundt med sin unike og lidenskapelige tilnærming til sine forestillinger. Etter hans sensasjonelle solodebut med Royal Philharmonic Orchestra i London, ble han beskrevet av anmeldere som en «vidunderlig magnetisk» og «imponerende» utøver.

Julien Quentin
Den franske pianisten Julien Quentin har etablert seg som en allsidig og sensitiv musiker, som utviser stor modenhet og balanse. Hans bemerkelsesverdige musikalske dybde og tydelige skarphet i lyd, kombinert med en plettfri teknikk, gjør ham til en etterspurt kunstner både som solist og kammermusiker.

Han har gjort vellykkede fremføringesdebutter i Paris (Salle Cortot), Geneva Conservatoire Hall og Bargemusic i New York. Han har opptredd som solist med Wroclaw, Qatar og Cordoba Philharmonic Orchestras under dirigentstorheter som Tommaso Placidi, Paul Biss, og Han-Na Chang.

Program
Beethoven: Violin Sonata No.3 in E flat Major, Op.12
Ysaye: Sona for Solo Violin No.4
Sinding: Suite for Violin and Piano «im Alten Stil»

Pause

Fauré: Sonata for Violin and Piano, Op.13

Detaljer

Dato:
26. september 2017
Tid
19:30 - 21:30
Kostnad:
405NOK
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
http://baerumkulturhus.no/giovanni-guzzo-fiolin-julien-quentin-klaver

Sted

Bærum Kulturhus
Claude Monets alle 27
Sandvika, 1338
+ Google Map
Telefon:
81511777
Hjemmeside:
http://baerumkulturhus.no/

Arrangør

Bærum Kulturhus
Telefon:
815 11777
Epost:
karin.bugge@baerum.kommune.no
Hjemmeside:
www.baerumkulturhus.no