Til innholdet

LEIF OVE ANDSNES TIL SOMMERSYMFONIEN

Publisert: 28.11.2018Valdres sommersymfoni feirer i 2019 sitt 25-årsjubileum, og allerede nå kan det røpes at åpningskonserten blir en begivenhet av de sjeldne: Valdres-publikummet får møte Leif Ove Andsnes som solist med Operaorkesteret på Friluftsscenen på Folkemuseet i Fagernes 21. juni.

– Å få Leif Ove til Valdres er noe jeg har drømt om siden jeg startet i jobben, sier kunstnerisk leder Guro Kleven Hagen. – Han er en fantastisk musiker som er ettertraktet over hele verden, så det er veldig gøy at han tar turen til oss! Han har så vidt meg bekjent, aldri spilt konserter i Valdres tidligere. Det blir noe spesielt med å ta med «mitt eget» orkester til denne konserten. Jeg har jobbet som konsertmester for Operaorkesteret i et halvt års tid, og gleder meg til å sitte på scenen sammen med de faste kollegaene mine – og ikke minst med Leif Ove i tillegg!

Resten av festivalprogrammet blir offentliggjort i mars.

Bilde: Leif Ove Andsnes. Foto: Gregor Hohenberg