Til innholdet

3763 visninger

Bergen Nasjonale OperaSESONGEN 2019-2020

Velkommen til en ny sesong!

Som alltid byr vi på en blanding av overraskelser, små og store forestillinger, kjent og ukjent. BNO har virkelig vært igjennom litt av en reise de siste arene. Sammen med kunstnere fra inn- og utland har vi stått bak mange nye oppsetninger. I tillegg til store forestillinger i Grieghallen, samarbeider vi med samfunnet rundt oss: skoler, kulturhus på Vestlandet, historiske hoteller og endatil et fengsel. Vi er stolte av å holde til i Bergen og samtidig kunne nå ut til et større publikum.

Vårt program for sesongen 2019-2020 viderefører denne tenkningen. Vi presenterer verk som er sjeldent spilt i Norge, to nye verdenspremierer, prosjekter for barn og unge, nydelige operaperler og opplevelser for dem som tror de ikke liker opera … Denne gangen utforsker vi det politiske og provoserende, ja, også det direkte voldelige og besettende. Sesongen fylles med noen av våre mest kjære kunstnere og spennende nykommere.

Ta gjerne del i alt sammen – la følelsene være med gjennom Mozarts, Sondheims og Strauss’ mesterlige musikalske verden i vår storstue Grieghallen, eller følg oss ut til øyene i havgapet og mange andre steder. Vi gleder oss over å kunne invitere deg med på reisen!