Til innholdet

2505 visninger

Norsk MusikforlagEt av Skandinavias fremste uavhengige musikkforlag med hovedvekt på utgivelse av noter. Forlaget holder til i Oslo, og ble grunnlagt 1. januar 1909.

I tillegg til å tilby musikk av Norges ledende komponister gjennom et århundre, inneholder katalogen et stadig voksende antall verk av utenlandske internasjonalt anerkjente komponister. Flere verk fra Norsk Musikforlags slagverkkatalog (se www.norsk-percussion.no) har blitt tatt opp i standard-repertoaret og er blant de mest framførte av ledende musikere og studenter over hele verden. Norsk Musikforlag A/S gir ut noter for alle ulike instrumenter og besetninger, i tillegg til undervisningsmateriell og musikkbøker.
De største datterselskapene under Norsk Musikforlag er Lyche Musikkforlag, Majorforlaget og Musikk-Husets Forlag. Norsk Musikforlag eier også Norsk Korsenter.
www.musikkforlagene.no

I august 2017 flyttet lokaler til Konowsgate 67B, 0196 Oslo. Her har vi utsalg av noter, både fra utlandet og alle våre egne utgivelser, så alle er velkomne man-fredag 08:00-16:00. Vi har kompetanse til å hjelpe deg om du ikke er sikker på hva du skal ha.


Bjørn Kruse er nominert til Årets Komponist på Spellemannprisen

Onsdag kveld ble de nominerte til Spellemannprisen sluppet, og med det ble det klart at Bjørn Kruse er nominert til Årets Komponist! Bjørn Kruse blir ansett som en av landets fremste samtidskomponister og vant Årets Verk for Chronotope på Musikkforleggerprisen i 2017. Spellemannprisen blir avholdt 25. februar.

Klarinettkonserten er utgitt som to deler: Del 1 & 2 og en separat del 3. De kan enten leies (send oss mail) eller kjøpes her: https://musikkforlagene.no/?s=chronotope&post_type=product

Chronotope kan høres på Spotify:


Følg oss på Spotify, Facebook, Instagram og Twitter!

Vi oppdaterer jevnlig sosiale medier, så følg oss gjerne!

Spotify: https://open.spotify.com/user/norskmusikforlag
Facebook: https://www.facebook.com/musikkforlagene/
Instagram: https://www.instagram.com/musikkforlagene/
Twitter: https://twitter.com/MusikkforlageneMarcus Paus
Marcus Paus (f.1979) er en av de mest bestilte og fremførte norske komponister i sin generasjon. Hans verkliste omfatter kammermusikk, solostykker, kor- og vokalmusikk, konserter og andre orkesterverker, en symfoni og flere operaer, foruten musikk for film, teater og fjernsyn.

Paus har markert seg som representant for en nyorientering mot tradisjon, tonalitet og melodikk, og hans musikk har høstet anerkjennelse både i Norge og i utlandet for sin uttrykksfullhet og virtuositet. Paus’ verker spilles jevnlig i Norge, Europa og USA.


Ståle Kleiberg

Ståle Kleiberg er en sentral norsk komponist, med betydelig internasjonalt gjennomslag. Hans musikk er ofte fremført i både inn- og utland, og de fleste av hans verk er skrevet på bestilling fra ledende orkestre, ensembler og utøvere. Det er også utgitt en rekke innspillinger av Kleibergs musikk, blant annet åtte album, som har fått fremragende internasjonale anmeldelser.

Ståle Kleibergs musikk er preget av en personlig og karakteristisk form for utvidet tonalitet, og av nøye utarbeidelse av klanglige detaljer. Dette gjelder ikke minst for orkesterproduksjonen, som for eksempel symfonien Klokkeskjæret og hans Fiolinkonsert, utgitt på det Grammynominerte 2L-albumet Treble and Bass: Concertos by Ståle Kleiberg