Til innholdet

2343 visninger

OscarsborgoperaenOscarsborgOperaen. The Arctic Verona. Borggården på Oscarsborg festning med sin naturlige akustikk og fantastiske atmosfære, arenaen der operalitteraturens klassikere kan nytes på fløyelsmyke sensommerkvelder under en funklende stjernehimmel. Der kvalitet står i høysetet og profesjonalitet gjennomsyrer hver enkelt detalj i oppsetningene.
Historien. OscarsborgOperaen så dagens lys i 1998 med operasjef Anne Felberg og Terje Boye Hansen i spissen. Noe som så langt har resultert i 14 forestillinger hentet fra operalitteraturens skattekiste. Mange av dem med Stein Winge i regissørstolen. Oppsetninger som har blitt levert med bravur, og har gledet mer enn 80.000 begeistrede publikummere.
Reise til. Sjøveien er adkomstportalen til Kaholmene og OscarsborgOperaens forestillinger. Oscarsborgbåten går skytteltrafikk fra Drøbak brygge og Sundbrygga i operasesongen. ”Rigmor”, Norges eldste rutegående trebåt, frakter og serverer passasjerer til og fra Sandvika. Fra 2017 er det også planlagt avganger fra Sætre i Hurum. Et spesielt tilbud for hovedstadsbefolkningen er Operabåten som går daglig fra Aker brygge og direkte til og fra hver forestilling med bevertning om bord