Til innholdet

2509 visninger

Oslo KammermusikkfestivalOSLO KAMMERMUSIKKFESTIVAL

17. – 26. august 2018
Oslo Kammermusikkfestival ble etablert i 1989 av Arve Tellefsen, og er Norges første og lengstlevende kammermusikkfestival. Tellefsens visjon var å vise kammermusikkens mangfold og bringe musikken ut til et større publikum enn den tradisjonelt hadde hatt i Norge til da. Festivalen har gjennom årene etablert seg som en viktig og populær aktør i norsk musikkliv, både for musikere og publikum.

Festivalens kunstneriske ledere er Arve Tellefsen og Håvard Gimse.
Oslo kammermusikkfestival presenterer musikk med spenn fra middelalderen til vår egen tid, med utøvere av ypperste klasse fra både inn- og utland. Rekruttering innen norsk kammermusikk står også sentralt i programmeringen, og det legges derfor stor vekt på å ha med barn og ungdom både som utøvere og publikum.

Under festivaluken presenteres opp mot 30 konserter på et titalls ulike arenaer.
Oslo er ei skattkiste med fantastiske konsertrom. Hvert år letes det etter nye og spennende lokaler å åpne for publikum, samtidig som flere av byens kulturhistoriske perler er faste konsertarenaer. I løpet av årets festival kan en oppleve konserter i blant annet Oscarshall Slott, Sporten på Frognerseteren og Universitetets Aula.

Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til nydelig sensommer og kammermusikk av ypperste klasse i hovedstaden.
Årets program er under utvikling, men følg med på våre hjemmesider for nyheter.
www.oslokammermusikkfestival.no

Foto: Lars Opstad.


Oslo Kammermusikkfetival
Adresse: Universitetsgata 14, 0164 Oslo
E-post: post@oslokammermusikkfestival.no
hjemmeside: www.oslokammermusikkfestival.no

Følg oss på