Til innholdet

3482 visninger

Oslo KammermusikkfestivalNORGES FØRSTE KAMMERMUSIKKFESTIVAL FEIRER 30 ÅR!

15. – 24. august 2019

I 1989 åpnet Arve Tellefsen dørene til Norges første kammermusikkfestival. Tellefsens visjon var å vise kammermusikkens mangfold og bringe musikken ut til et større publikum enn den tradisjonelt hadde hatt i Norge til da. Festivalen har gjennom årene etablert seg som en viktig og populær aktør i norsk musikkliv, både for musikere og publikum.
Når festivalen igjen åpner dørene 15. august til storslått åpning i Universitetets Aula er det fortsatt med Tellefsen som kunstnerisk leder, et verv han deler med Håvard Gimse.
Oslo kammermusikkfestival presenterer musikk med spenn fra middelalderen til vår egen tid, med utøvere av ypperste klasse fra både inn- og utland. Rekruttering innen norsk kammermusikk står også sentralt i programmeringen, og det legges derfor stor vekt på å ha med barn og unge både som utøvere og publikum.

Under festivaluken presenteres opp mot 30 konserter på et titalls ulike arenaer. Oslo er ei skattkiste med fantastiske konsertrom. Hvert år letes det etter nye og spennende lokaler å åpne for publikum, samtidig som flere av byens kulturhistoriske perler er faste konsertarenaer. I løpet av årets festival kan en oppleve konserter i blant annet Oscarshall Slott, Gamle Rådhus Scene, Linderud Gård, Høymagasinet og Dronning Sonja KunstStall.
Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til nydelig sensommer med kammermusikk av ypperste klasse i hovedstaden.
Årets jubileumsprogram legges ut for salg 15. mai.

www.oslokammermusikkfestival.no


Oslo Kammermusikkfetival
Adresse: Universitetsgata 14, 0164 Oslo
E-post: post@oslokammermusikkfestival.no
hjemmeside: www.oslokammermusikkfestival.no

Følg oss på