Til innholdet

2466 visninger

RingsakerOperaenVelkommen til en konsertkveld i den store musikkens ånd!
Hamardomen: Med et orkester bestående av håndplukkede musikere med tilknytning til Hedmark, fremfører Volungholen Gustav Mahlers verker ‘Lieder Eines Fahrenden Gesellen’ og ‘Kindertotenlieder’.
Begge verk blir satt i kontrast og sammenheng med kjente og kjære viser, arrangert for anledningen. En aften skrevet i de store romantiske følelser og de små introverte visers tegn.
Konserten arrangeres i godt samarbeid med RingsakerOperaen og Kirsten Flagstad festival og er støttet av Hedmark fylkeskommune, Hamar kommune, Sparebanken Østlandet og Møller Bil.

Kjøp billetter her


Operaglede for sal og scene!

RingsakerOperaen ble etablert i 1979 i Brumunddal. Fram til 1998 var den organisert som en forening. I 1997 kom den inn på statsbudsjettet, og organisasjonen ble omgjort til en stiftelse. Stifterne av RingsakerOperaen er: Ringsaker Operakor, RingsakerOperaen Produksjon, RingsakerOperaens Venner og Hedemarken Symfoniorkester.

RingsakerOperaen skal produsere og formidle opera og annet musikkteater basert på samarbeid mellom frivillige og profesjonelle. Vårt hovedmål er å være den sentrale aktøren innen musikkteater i innlandet. En produksjon engasjerer mange frivillige innenfor stiftelsens foreninger, deres arbeid tilsvarer ca 10 årsverk. Administrasjonen har to ansatte.

I november hvert år setter vi opp en fullscenisk opera i Teatersalen i Brumunddal. Resten av året har vi konserter og andre arrangementer hovedsakelig i Mjøsregionen, men hele Innlandet ansees som vår hjemmebane. Vi samarbeider gjerne med andre aktører i regionen eller i Opera Norge-nettverket. RingsakerOperaskole har hvert år egen oppsetning eller konsert og deltar på hovedforestillingen ved behov.