Til innholdet

4494 visninger

RingsakerOperaenOperasalong på Hamar Teater
lørdag 21. september 2019
kl.15.00

To norske baritoner har funnet seg to fantastiske sopraner fra fjerne Østen. De går sammen med en pianist som opprinnelig er fra Tynset, men nå bor i Skien og dermed er bindeleddet mellom Grenland og Hedmark. Norge møter Asia gjennom musikken. Eriko og Vegard bor i Porsgrunn, Sassaya og Gunnar i Salzburg. Det vil bli fremført vakker og kjent musikk fra opera, operette og romanse-litteraturen. Blant annet Mozart, Bizet, Bellini og Dvorak står på programmet. Kom og del en ettermiddag med arier og ensembler i en avslappende atmosfære.

For mer informasjon og billetter se her!

RingsakerOperaen ble etablert i 1979 i Brumunddal. Fram til 1998 var den organisert som en forening. I 1997 kom den inn på statsbudsjettet, og organisasjonen ble omgjort til en stiftelse. Stifterne av RingsakerOperaen er: Ringsaker Operakor, RingsakerOperaen Produksjon, RingsakerOperaens Venner og Hedemarken Symfoniorkester.

RingsakerOperaen skal produsere og formidle opera og annet musikkteater basert på samarbeid mellom frivillige og profesjonelle. Vårt hovedmål er å være den sentrale aktøren innen musikkteater i innlandet. En produksjon engasjerer mange frivillige innenfor stiftelsens foreninger, deres arbeid tilsvarer ca 10 årsverk. Administrasjonen har to ansatte.

I november hvert år setter vi opp en fullscenisk opera i Teatersalen i Brumunddal. Resten av året har vi konserter og andre arrangementer hovedsakelig i Mjøsregionen, men hele Innlandet ansees som vår hjemmebane. Vi samarbeider gjerne med andre aktører i regionen eller i Opera Norge-nettverket. RingsakerOperaskole har hvert år egen oppsetning eller konsert og deltar på hovedforestillingen ved behov.