Til innholdet

2044 visninger

RingsakerOperaenVelkommen til musikal med Ringsaker OperaSkole med låter av Vazelina Bilopphøggers!

«Skikkelige saker» er et humoristisk drama om svik, surfbrett, skoleball og samhold – ettertrykkelig anbefalt av selveste Eldar Vågan. Historien tvinnes sammen med Vazelina Bilopphøggers udødelige låter i en ellevill musikal med sang, dans og proft husband!

Mjøsvik kommune er i krise! Kan en skoletrøtt 10. klasse og den idealistiske læreren Borghild redde bygda? Eller må politikerne ty vil overnaturlige krefter? Borghilds ektemann ordfører Paulsen har kjørt kommunen i grøfta, økonomien er dårlig og det trues med tvangssammenslåing med nabokommunen. Utfordringene er store og innbyggerne prøver å finne løsninger på hver sine måter: nytekning, okkultisme og tippegevinst…

For mer informasjon se her


Operaglede for sal og scene!

RingsakerOperaen ble etablert i 1979 i Brumunddal. Fram til 1998 var den organisert som en forening. I 1997 kom den inn på statsbudsjettet, og organisasjonen ble omgjort til en stiftelse. Stifterne av RingsakerOperaen er: Ringsaker Operakor, RingsakerOperaen Produksjon, RingsakerOperaens Venner og Hedemarken Symfoniorkester.

RingsakerOperaen skal produsere og formidle opera og annet musikkteater basert på samarbeid mellom frivillige og profesjonelle. Vårt hovedmål er å være den sentrale aktøren innen musikkteater i innlandet. En produksjon engasjerer mange frivillige innenfor stiftelsens foreninger, deres arbeid tilsvarer ca 10 årsverk. Administrasjonen har to ansatte.

I november hvert år setter vi opp en fullscenisk opera i Teatersalen i Brumunddal. Resten av året har vi konserter og andre arrangementer hovedsakelig i Mjøsregionen, men hele Innlandet ansees som vår hjemmebane. Vi samarbeider gjerne med andre aktører i regionen eller i Opera Norge-nettverket. RingsakerOperaskole har hvert år egen oppsetning eller konsert og deltar på hovedforestillingen ved behov.