Til innholdet

1240 visninger

Valdres SommersymfoniVALDRES SOMMERSYMFONI 23. JUNI – 3. JULI 2017

Valdres sommersymfoni har siden oppstarten i 1994 langsomt etablert seg som en av landets mest spennende klassiske musikkfestivaler. Festivalen byr på rundt 20 offentlige konserter hvert år og henter solister og kammermusikere fra hele verden. Musikere som Truls Mørk, Maxim Rysanov, Stephen Kovacevich, Vilde Frang, Itamar Golan og Henning Kraggerud har de siste årene gjestet festivalen, som også har kunnet tilby konserter med symfoniorkestre som Oslo-filharmonien, Kringkastingsorkesteret, Stavanger symfoniorkester, Bergen filharmoniske orkester og Kristiansand symfoniorkester. Konsertene finner sted rundt om i hele Valdres, med sentrum i Fagernes. Vår kunstneriske leder Guro Kleven Hagen har siden 2015 vært ansvarlig for konsertprogram og artister.
Festivalprogram, artister og billetter blir lansert fortløpende frem til fullstendig programslipp i mars 2017. Følg med på hovedsiden og på våre facebooksider.


Valdres sommerballett 24 juni – 1 juli

Valdres sommerballett arrangeres i samarbeid med Valdres sommersymfoni og er et knutepunkt for norske og internasjonale unge ballettalenter slik at de kan profesjonaliseres av ledende pedagoger og inspirers av hverandre i vakre omgivelser i Valdres.
Valdres sommerballett arrangeres for første gang juni 2017 av Den Norske Ballettskole.

Klikk for å søke om plass ved Valdres SommerballettValdres Sommersymfoni
Nord-Aurdal kommune,

PB 143, N-2901 Fagernes, NORWAY
post@sommersymfoni.no

Følg oss på