Til innholdet

VINN KONSERTBILLETTER!

Publisert: 22.05.2017David Coucheron

Nå kan du vinne billetter til en valgfri konsert med David Coucheron og et av USAs fremste og mest anerkjente ungdomsorkestre, New England Conservatory ungdomsfilharmoni.

Den norske stjernefiolinisten David Coucheron kommer til Norge i sommer for å turnere med Bostons New England Conservatorys ungdomsfilharmoni (NEC). Det kjente orkesteret består av noen av verdens dyktigste ungdomsmusikere mellom 14 og 18 år.
Denne sommeren skal de spille fire konserter fra 25. juni til 1. juli i Oslo Konserthus, Valdres Sommersymfoni, Grieghallen i Bergen og Stavanger Konserthus. David Coucheron, nordmannen fra Nesodden som for tiden er konsertmester i Atlanta Symphony Orchestra, er med som solist mens den erfarne dirigenten David Loebel leder orkesteret i Norge. Sammen vil de fremføre Saint-Saens fiolinkonsert nr. 3, og ungdomsfilharmonien vil i tillegg fremføre Rachmaninovs Symfoniske danser og musikk fra andre store mestere.

Nå har du muligheten til å vinne to billetter til en valgfri konsert i Norge! Kan du svaret på spørsmålet under? Send det inn til oss og du er med i trekningen.

Spørsmål:

Hvilken amerikansk storby kommer New England Conservatorys ungdomsfilharmoni fra?

Send svaret til oss på mail: post@mezzomedia.no innen tirsdag 13. juni.

Husk å oppgi hvilken konsert du ønsker billetter til. Vinneren vil bli kontaktet på mail innen kort tid etter fristens utløp.

Konserter i Norge sommeren 2017:

25. juni:
Oslo Konserthus
Verdi: La Forza del Destino
Saint-Seans: fiolinkonsert nr. 3, Rachmaninovs Symfoniske danser

27.-28. juni:
Fagernes, Valdres Sommersymfoni

29. juni:
Bergen, Grieghallen
Verdi: La Forza del Destino
Saint-Seans: fiolinkonsert nr. 3, Rachmaninovs Symfoniske danser

1. juli:
Stavanger Konserthus
Verdi: La Forza del Destino
Saint-Seans: fiolinkonsert nr. 3, Rachmaninovs Symfoniske danser

Foto under: Dirigent David Loebel