Til innholdet

YAMawards TIL VESTFOLD

Publisert: 10.09.2017Et samarbeid mellom Marinemusikken, Vestfold fylkeskommune og Rikskonsertene, har nå stukket av med en internasjonal pris.

– I konkurranse med konsertproduksjoner fra en rekke andre land, stakk produksjonen Planetene av med prisen for «Beste store ensemble» under «YAMawards 2017» i Porto, Portugal mandag kveld. Planetene, som er en klassisk konsert for ungdom, ble produsert i samarbeid mellom

Marinemusikken, Vestfold fylkeskommune og Rikskonsertene, nå Kulturtanken, spesielt for Den kulturelle skolesekken Vestfold, skriver Vestfold fylkeskommune i en pressemelding

YAMawards (Young Audiences Music Award) er en internasjonal kåring av årets beste konsertproduksjoner for barn og ungdom, og arrangeres av Jeunesses Musicales International – verdens største organisasjon for musikk for barn og unge.

– En velfortjent pris til en unik forestilling. Jeg er stolt over satsingen på profesjonell kunst i Vestfold fylkeskommune, og med et nært samarbeid med Marinemusikken er jeg ikke overrasket over at kvaliteten på forestillingen ble så høy, uttaler fylkesordfører Rune Hogsnes.

Foto: Lars Opstad